Verslag ‘Nederland tegen kinderarbeid’ event

Op dinsdag 24 oktober vond het event ‘Nederland tegen kinderarbeid’ plaats in de Caballero Fabriek in Den Haag. Dit event stond in het teken van hoe kinderarbeid uitgebannen kan worden via waardeketens van bedrijven. Tijdens het event werden ook de winnaars bekend gemaakt van de ‘Nederland tegen kinderarbeid’ challenge.

Het event en de challenge zijn georganiseerd in aanloop naar de Vierde Internationale Kinderarbeidconferentie, die van 14-16 november 2017 plaatsvindt in Buenos Aires, Argentinië. Tijdens het event werden best practices gedeeld van onder andere AkzoNobel en Tony’s Chocolonely. De vijf winnaars van de ‘Nederland tegen kinderarbeid’ presenteerden hun idee, waarna de winnaar van de challenge werd gekozen.

Lees het verslag van de bijeenkomst, inclusief sfeerimpressie.