Nederland tegen kinderarbeid is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

In het kader van de internationale kinderarbeidconferentie in Argentiniƫ heeft het ministerie een challenge uitgeschreven voor studenten en start-ups. Centraal staat de vraag hoe Nederlandse bedrijven, op een innovatieve manier, kinderarbeid binnen hun waardeketen kunnen aanpakken. Op deze website is meer informatie te vinden over de challenge, het Nederlandse event op 24 oktober en de internationale conferentie in november.

Toegankelijkheid

Nederlandtegenkinderarbeid.nl is te bekijken met vrijwel alle browsers. Er wordt veel doorverwezen naar andere sites. De nieuwe site wordt dan in hetzelfde venster geopend.

Tekstgrootte

U kunt de tekst van de website vergroten of verkleinen. De instelling geldt alleen voor de tekst, niet voor de afbeeldingen.

De meeste browsers bieden de mogelijkheid om de tekstgrootte aan te passen. Voor Internet Explorer kunt u de tekstgrootte instellen via het menu > Beeld > Tekengrootte. Via Firefox verandert u de tekstgrootte via het menu > Beeld > Zoomen. Met [Ctrl +] en [Ctrl -] kunt u ook een grotere of kleinere tekstgrootte instellen.

Copyright

Meer informatie over het gebruik van tekst en beeld van deze site vindt u onder Copyright.